top of page

Behandlingar

Sköna stunder väntar på dig

Sista boknings tiden är kl 19:00

Siam Relax erbjuder en mängd behandlingar och tjänster som ger dig stillhet, avkoppling och sinnesfrid. Våra certifierade och kunniga medarbetare och terapeuter har handplockats för att garantera en varm och välkomnande upplevelse med en holistisk syn på hälsa. Siam Relax  är redo att förnya ditt sinne, din kropp och din själ. Nedan kan du läsa mer om ett urval av de tjänster vi erbjuder.

Köp flera behandlingar på en gång - Klippkort erbjuds till rabatterat pris!

Vi har även Epassi som betalmedel nu!

Traditionell%2520Thai%2520Massage_edited

Traditionell Thaimassage

Thaimassage bygger på en 2500-årig tradition där man använder sig av stretchning, tryck längs så kallade energilinjer samt inslag av akupressur för välbefinnande och kroppsterapi. Genom att trycka på och stimulera punkter kan man lösa upp spänningar och blockeringar i muskler och inre organ samt uppnå balans.

Thai oilrelaxmassage

30 minuter - 500 kr

60 minuter - 750 kr

90 minuter - 1200 kr

120 minuter - 1 400 kr

Oljemassage är mjukare än traditionell thaimassage och är väldigt avslappnande. Massören jobbar med rytmiska rörelser och tillsammans med den dämpade belysningen och rogivande musik så somnar många, då avkopplingen är total.
Oljemassagen hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen. Ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande upplevs med Thailändsk oljemassage, vars ursprung kommer från Wat Pho Templet i Bangkok.

30 minuter - 500 kr

60 minuter - 800 kr

90 minuter - 1200 kr

120 minuter - 1 400kr

oljemassage 3.jpg
Fotmassage_edited_edited.jpg

Thai footrelax massage

30 minuter - 500 kr

60 minuter - 750 kr

30 minuter + 60 minuter kroppsmassage - 1 300 kr

Thailändsk fotmassage bygger på gammal kinesisk fotreflexologi, där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar. Massören jobbar både med fingrarna och en liten träpinne när reflexpunkterna bearbetas. Fötter och vader får en välgörande behandling vilket hjälper när man är trött och öm. Massagekrämen som används fungerar som en fotdeodorant och har även antiseptiska egenskaper.
Fotmassage har idag blivit en vanlig alternativ behandlingsmetod. Fotmassage är en avslappnande metod att stimulera nervsystem och blodomloppet i kroppen. Inte minst har fotmassage en avslappnande effekt, man känner lugn och värme. Stress och oro minskar.

Aroma_edited_edited.jpg

Thai aromarelax massage

60 min - 800 kr 

En mjuk helkroppsmassage skapad för att lugna både kropp och själ. Kombinationen av rena organiska oljor med plant extrakt ger en avslappnande effekt och välmående.

Välj arom som passar just dig:

 • Lavendel - Motverkar stress, huvudvärk, sömnproblem och lindrar muskelvärk. Påskyndar tillfrisknande från förkylning och influensa.

 • Citron - Motverkar stress, trötthet, huvudvärk och gör dig pigg. Påskyndar tillfrisknande från förkylning, influensa och hosta.

 • Rosmarin- Gör dig pigg och motverkar trötthet. Motverkar stress och huvudvärk. Hjälper mot högt blodtryck.

 • Relaxing - Lindrar muskelvärk, gör dig alert och tar bort trötthet. Cellstimulerande

 • Energi - Gör dig pigg och motverkar trötthet. Ger en upplyftande och stimulerande känsla.

 • Lime - Ger en upplyftande och stimulerande känsla. Motverkar stress, huvudvärk, sömnproblem och lindrar muskelvärk. Hjälper mot högt blodtryck.

 • Romantic - Ger en upplyftande och stimulerande känsla.

Huvud%20och%20ryggmassage_edited.jpg

Rygg & nackmassage 45 min 650 kr 

En skön massage för att minska muskelstress. Bra för människor som arbetar långa dagar vid skrivbord och dator. En Thai-massage som fokuserar på nacke, axlar, rygg och nedre delen av bålen.

Barnmassage - 8-12 år

60 minuter - 650 kr

Vi erbjuder även massage för barn. Thaimassagen passar de flesta människor. Thaimassage brukar upplevas som avslappnande, avstressande och vitaliserande och är därför bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Regelbunden thaimassage hjälper dig att sträcka ut dina leder och muskler till deras normala viloläge leder i förlängning till att hela din kroppen mår bättre.

barnmassage_lint_facebook_edited.jpg
Oljemassage%2525202_edited_edited_edited

Spapaket - Dreamrelax

                                 

   Dream Relax 180 min 3 000 kr

 • Traditionell Thaimassage - 90 min
 • Thai örtrelax massage - 30 min

 • Ansiktsmask & massage - 30 min

 • Foot massage - 30 min

         

Två timmar av djupverkande välmående!

Vi börjar med en traditionella thaimassage som följs av en thai örtrelax massage där örter som t.ex. ingefära, citrongräs, kamfer mm. värms upp i ett tygknyte där man med mjuka tryck masserar kroppen. Örterna ger ifrån sig sina terapeutiska egenskaper för att minska muskelsmärta och stimulerar blodcirkulationen.

Behandlingen fortsätter med en rengörande ansiktsmask och massage. Du bjuds också på välgörande grönt te att dricka.

bottom of page