Behandlingar

Sköna stunder väntar på dig

Siam Relax erbjuder en mängd behandlingar och tjänster som ger dig stillhet, avkoppling och sinnesfrid. Våra certifierade och kunniga medarbetare och terapeuter har handplockats för att garantera en varm och välkomnande upplevelse med en holistisk syn på hälsa. Siam Relax  är redo att förnya ditt sinne, din kropp och din själ. Nedan kan du läsa mer om ett urval av de tjänster vi erbjuder.

Köp flera behandlingar på en gång - Klippkort erbjuds till rabatterat pris!

Traditionell%2520Thai%2520Massage_edited

Traditionell Thaimassage

60 minuter - 650 kr

90 minuter - 850 kr

Thaimassage bygger på en 2500-årig tradition där man använder sig av stretchning, tryck längs så kallade energilinjer samt inslag av akupressur för välbefinnande och kroppsterapi. Genom att trycka på och stimulera punkter kan man lösa upp spänningar och blockeringar i muskler och inre organ samt uppnå balans.

Thai oilrelaxmassage

60 minuter - 650 kr

90 minuter - 850 kr

120 minuter - 1 200 kr

90 minuter kombinerat med en avslappnande fotmassage - 900 kr

Oljemassage är mjukare än traditionell thaimassage och är väldigt avslappnande. Massören jobbar med rytmiska rörelser och tillsammans med den dämpade belysningen och rogivande musik så somnar många, då avkopplingen är total.
Oljemassagen hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen. Ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande upplevs med Thailändsk oljemassage, vars ursprung kommer från Wat Pho Templet i Bangkok.

oljemassage 3.jpg
Fotmassage_edited_edited.jpg

Thai footrelax massage

30 minuter - 395 kr

60 minuter - 650 kr

90 minuter med Thai oilrelax - 900 kr

Thailändsk fotmassage bygger på gammal kinesisk fotreflexologi, där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar. Massören jobbar både med fingrarna och en liten träpinne när reflexpunkterna bearbetas. Fötter och vader får en välgörande behandling vilket hjälper när man är trött och öm. Massagekrämen som används fungerar som en fotdeodorant och har även antiseptiska egenskaper.
Fotmassage har idag blivit en vanlig alternativ behandlingsmetod. Fotmassage är en avslappnande metod att stimulera nervsystem och blodomloppet i kroppen. Inte minst har fotmassage en avslappnande effekt, man känner lugn och värme. Stress och oro minskar.

Thai aromarelax massage

60 min - 750 kr 

En mjuk helkroppsmassage skapad för att lugna både kropp och själ. Kombinationen av rena organiska oljor med plant extrakt ger en avslappnande effekt och välmående.

Välj arom som passar just dig:

 • Lavendel - Motverkar stress, huvudvärk, sömnproblem och lindrar muskelvärk. Påskyndar tillfrisknande från förkylning och influensa.

 • Citron - Motverkar stress, trötthet, huvudvärk och gör dig pigg. Påskyndar tillfrisknande från förkylning, influensa och hosta.

 • Rosmarin- Gör dig pigg och motverkar trötthet. Motverkar stress och huvudvärk. Hjälper mot högt blodtryck.

 • Relaxing - Lindrar muskelvärk, gör dig alert och tar bort trötthet. Cellstimulerande

 • Energi - Gör dig pigg och motverkar trötthet. Ger en upplyftande och stimulerande känsla.

 • Lime - Ger en upplyftande och stimulerande känsla. Motverkar stress, huvudvärk, sömnproblem och lindrar muskelvärk. Hjälper mot högt blodtryck.

 • Romantic - Ger en upplyftande och stimulerande känsla.

Aroma_edited_edited.jpg
Huvud%20och%20ryggmassage_edited.jpg

En skön massage för att minska muskelstress. Bra för människor som arbetar långa dagar vid skrivbord och dator. En Thai-massage som fokuserar på nacke, axlar, rygg och nedre delen av bålen.

Barnmassage - 8-12 år

60 minuter - 480 kr

Vi erbjuder även massage för barn. Thaimassagen passar de flesta människor. Thaimassage brukar upplevas som avslappnande, avstressande och vitaliserande och är därför bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Regelbunden thaimassage hjälper dig att sträcka ut dina leder och muskler till deras normala viloläge leder i förlängning till att hela din kroppen mår bättre.

Facial

Spapaket - Relax & Mind

90 minuter - 1 100 kr

 • Ansiktsmask och massage - 30 min

 • Cremerelax kroppsmassage - 60 min

 • Grönt te

1½ timmes välgörande avslappning! Vi börjar med en rengörande och välgörande ansiktsmask med massage som följs av en helkroppsmassage med mjukgörande krämer, skapad för att lugna både kropp och själ. Du bjuds också på välgörande grönt te att dricka.

Oilmassage%2520Siam%2520Relax_edited_edi

Spapaket - Relax & Soul

120 minuter - 1 500 kr

 • Bodyscrub med val av olika örter - 60 min

 • Aromarelax kroppsmassage - 60 min

 • Grönt te

barnmassage_lint_facebook_edited.jpg

Stenmassage

90 minuter - 1 200

En lyxig avslappningsmassage med varma stenar. Lugna, mjuka massagegrepp varvas med strykningar med varma stenar.

Stenar.png

Spapaket - Paradise Relax

180 minuter - 2 100 kr

 • Bodyscrub med val av olika örter - 60 min

 • Ansiktsmask och massage - 30 min

 • Aromarelax kroppsmassage - 60 min

 • Thai rygg- och nackmassage - 30 min

 • Grönt te

 

Tre timmar total avkoppling! Vi börjar med en rengörande och välgörande bodyscrub samt ansiktsmask med massage. Därefter en mjuk helkroppsmassage med aromatiska oljor skapad för att lugna kropp och själ. Behandlingen avslutas med en välgörande rygg- och nackmassage för trötta och spända ryggar. Du bjuds också på välgörande grönt te att dricka.

Kombinationen av rena organiska oljor med örter ger en avslappnand effekt och välmående. Du väljer själv mellan olika aromatiska örter.

 • Traditionell Thaimassage - 60 min
 • Thai örtrelax massage - 30 min

 • Ansiktsmask & massage - 30 min

 • Grönt te

 

Två timmar av djupverkande välmående!

Vi börjar med en traditionella thaimassage som följs av en thai örtrelax massage där örter som t.ex. ingefära, citrongräs, kamfer mm. värms upp i ett tygknyte där man med mjuka tryck masserar kroppen. Örterna ger ifrån sig sina terapeutiska egenskaper för att minska muskelsmärta och stimulerar blodcirkulationen.

Behandlingen fortsätter med en rengörande ansiktsmask och massage. Du bjuds också på välgörande grönt te att dricka.

Oljemassage%2525202_edited_edited_edited

Spapaket - Dreamrelax

120 minuter - 1 500 kr

Massage